Astfel, socialistul pro-rus Vlad Bătrîncea este cel care a avansat teza că un simplu accident petrecut pe un drum public este o tentativă de asasinat.

Ticăloşilor! Nu e un accident, ci un atac intenționat la maşina lui Dodon.. E o tentativă de omor!”, a scris Vlad Bătrîncea imediat după eveniment.

Bătrincea nu se oprește aici și a mai făcut o postare pe Facebook, prin care încearcă să își argunemnteze opinia, făcând referi la activitățile lui Dodon.

Azi dimineață, un alt socialist a încercat să ne prezinte o variantă în care Dodon este o victimă.

Într-o intervenție avută ieri, Directorul Spitalui de Urgență, Mihai Ciocan, ne-a precizat că „Dodon și familia lui au fost examinați atât vizual cât și radiologic și nu s-au stabilit traumatime sau fracturi. Starea lor de sănătate este satisfăcătoare și deja au plecat acasă pentru că nu era necesară internarea

Cu toate acestea, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ion Ceban a scris că că, de fapt, șeful statului, fiul și mama sa au suferit mai multe traumatisme în urma accidentului de ieri în care a fost implicat cortegiul prezidențial.

Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atît la dumnealui, la coloana vertebrală, cît și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală", a scris Ion Ceban.

Sursa: deschide.md