• Bucuresti 35º C
  Baia Mare 32º C
  Brasov 31º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 32º C
  Craiova 35º C
  Galati 33º C
  Iasi 30º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 33º C
 • 1 EUR = 4.7274 LEI
  1 USD = 4.2601 LEI
  1 GBP = 5.1683 LEI
  1 CHF = 4.3460 LEI
  1 HUF = 1.4444 LEI
  1 BGN = 2.4171 LEI
  1 JPY = 4.0003 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Slusari spune de ce ACUM și PSRM nu s-au mai întâlnit astăzi

05 Iunie, 17:02

Vicepreședintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Alexandr Slusari, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că lucrurile nu s-au mișcat din loc după ziua de ieri, când au avut loc primele discuții dintre Blocul „ACUM” și PSRM. Acesta a menționat că astăzi reprezentanții celor două formațiuni nu s-au întâlnit.

Slusari

„Nu există deloc încredere între noi și PSRM. Liderul PSRM, formal sau neformal, până în prezent are reputația unui mincinos cronic. El nu o dată a încălcat propriile angajamente publice, făcute în scris. Vă amintiți textul jurământului față de PCRM, care recent l-a demonstrat Voronin. Apropo, nu doar el a sfidat aceasta promisiune de unitate. A urmat și alt angajament privind lupta cu regimul oligarhic. Dar câte minciuni verbale au fost rostite de Igor Nicolaevici. Deja și mulți oficiali din Federația Rusă au înțeles cât de tare au fost mințiți”, spune Slusari într-o postare pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că Andrei Năstase nu ar pretinde la funcția de spicher, dar Blocul „ACUM” are nevoie de „garanții”.

„Andrei Năstase nu pretinde la funcția de președinte al Parlamentului. Nici pe o zi, nici pe patru ani. Punctum. Funcția de spicher pe o perioada foarte scurtă este cea mai bună garanție a votării primului pachet antioligarhic și are valoare de zeci de ori mai mare decât orice angajament, autentificat de zeci de garanți. După votarea, promulgarea și publicarea actelor legislative, spicherul „ACUM” demisionează. În orice caz, PSRM și PD dețin controlul matematic asupra acestei demisii”, a punctat acesta.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: