• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8741 LEI
  1 USD = 4.0207 LEI
  1 GBP = 5.5103 LEI
  1 CHF = 4.5221 LEI
  1 HUF = 1.3648 LEI
  1 BGN = 2.4921 LEI
  1 JPY = 3.8742 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Simona Halep şi-a prezentat pe Arena Naţională trofeul cucerit la Wimbledon

17 Iulie, 22:31

Simona Halep şi-a prezentat miercuri seara trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon. Evenimentul a fost organizat de Primăria Capitalei, pe Arena Naţională, şi a fost prezentat de Andi Moisescu. Întregul show a ţinut 75 de minute.

halep

Spectacolul s-a încheiat într-o ploaie de confetti, în timp ce peste 30.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana de la Wimbledon.

Simona Halep a pătruns în arenă. Îmbrăcată în alb, pe acordurile piesei We Are The Champions a lui Queen ea s-a îndreptat spre scena special amenajată. "Acest trofeul este unul al României!", a spus Simona Halep. "Este o seară specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar aceasta parcă este mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile", a maiu afirmat campioana de la Wimbledon.

Una dintre surprizele organizatorilor a fost de a-i ruga pe mai mulţi campioni olimpici să-i adreseze Simonei mesaje de felicitare, acestea fiind transmise ărin intermediul unui ecran uriaş. Ana Maria Brânză, Camelia Potec sau Nada Comăneci au fost doar câţiva dintre cei care i-au transmis mesaje Simonei Halep.

A urmat interpretarea imnului naţional al României, Andra fiind cea care l-a cântat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: