• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Silvia Radu și Nicolae Ciubuc vor înlocui doi miniștri din Cabinetul Filip

18 Septembrie, 13:25

Vlad Plahotniuc, președintele PDM a anunțat că remanierile guvernamentale îi vizează pe doi miniștri: Este vorba despre Svetlana Cebotari, minitru al Sănătății și Liviu Volconovici, ministru al Agriculturii.

remanieri

Plahotniuc a declarat că deciziile au fost luate în baza evaluării cetățenilor, dar și primului-ministru.

În locul șefei de la Sănătate va fi numită Silvia Radu, iar la Agricultură - Nicolae Ciubuc.

La conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale este propusă doamna Silvia Radu, iar la conducerea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a fost propus Nicolae Ciubuc.

"La ultima remaniere în iarnă, am spus foarte clar că evaluarea miniștrilor o vor face cetățenii, ei fiind beneficiarii direcți ai activității Guvernului. Iar faptul că suntem la câteva luni de alegeri nu înseamnă că nu trebuie să facem schimbări, dacă asta o solicită oamenii. Împreună cu premierul, am căzut de acord asupra schimbărilor de cadre, care trebuie făcute.

Persoanele, care vor fi schimbate din funcții, au muncit serios, și-au făcut datoria, însă cetățenii vor mai multă calitate în domeniile respective, vor rezultate mai rapide și o comunicare mai directă cu conducătorii instituțiilor vizate. Mai mult, în domeniile supuse remanierilor, urmează să fie lansate proiecte ample de modernizare și este nevoie de o abordare managerială mai eficientă și mai curajoasă", a menţionat Vlad Plahotniuc.

La rândul său, premierul Pavel Filip a spus că Svetlana Cebotari va reveni la Centrul de Transfuzie a Sângelui, iar Liviu Volconovici - la Universitatea Agrară, funcții din care s-au autosuspendat anterior pe o perioadă determinată.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: Guvern, remanieri, Republica Moldova, Vlad Plahotniuc
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: