• Bucuresti 7º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 6º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 11º C
  Craiova 3º C
  Galati 7º C
  Iasi 1º C
  Suceava -3º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sicriul cu trupul Regelui Mihai, depus în Holul de Onoare al Castelului Peleş

13 Decembrie, 15:09

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I a ajuns la Sinaia şi este aşezat în Holul de Onoare al Castelului Peleş.

regemihai

Publicul nu va avea acces pe durata şederii sicriului la Domeniul Regal Sinaia. Spre seară, trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi mutat la Bucureşti, la Sala Tronului din Palatul Regal pe pe Calea Victoriei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I a ajuns miercuri după prânz la Castelul Peleș din Sinaia, însoțit de șeful Familiei Regale, Margareta, Custodele Coroanei române, principele Radu și membri ai Familiei Regale.

Sicriul a fost depus în Holul de Onoare al fostei reşedinţe regale. Publicul nu are acces pe durata şederii sicriului la Domeniul Regal Sinaia.

La Castelul Peleş au ajuns pe rând şi preşedintele Klaus Iohannis, şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, premierul Mihai Tudose însoţit de vicepremierii Dan Stănescu şi Marcel Ciolacu, dar şi de mai mulţi miniştri din Cabinetul său, între care Carmen Dan, Petre Daea, Liviu Pop, Mihai Fifor, Marius Dunca, Viorel Ilie, Andreea Păstârnac, Lucian Romaşcanu.

Klaus Iohannis a depus o coroană de flori și a aprins o lumânare la intrarea în Castelul Peleș, după care a intrat în Holul de onoare. Șeful statului a prezentat condoleanțe principesei Margareta, Custodele Coroanei române, și principelui Radu.

Mihai Tudose a semnat în cartea de condoleanţe.

La căpătâiul regelui a mai ajuns şi o delegaţie PSD formată din Ecaterina Andronescu, Teodor Meleşcanu, Robert Cazanciuc

Ludovic Orban, Marian Petrache şi Ionel Dancă se află printre membri delagaţiei PNL.

Liviu Dragnea a ajuns şi el la catafalcul Regelui. A depus o coroană cu flori, după care a scris în carte de condoleanţe.

Emil Constantinescu însoţit de soţie a ajuns la Castelul Peleş.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: