• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 24º C
  Craiova 24º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7625 LEI
  1 USD = 4.2638 LEI
  1 GBP = 5.4024 LEI
  1 CHF = 4.2211 LEI
  1 HUF = 1.4585 LEI
  1 BGN = 2.4351 LEI
  1 JPY = 3.8610 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sesizare la CEC // Consilierul lui Dodon, cot la cot cu socialiștii în cadrul campaniei electorale

14 Februarie, 13:14

Președintele Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală prin care a cerut atenționarea lui Dodon asupra inadmisibilității implicării în campania electorală și avertizarea Partidul Socialiștilor din Republica Moldova în legătura cu utilizarea resurselor administrative.

kalinin

Kalinin relevă faptul că, anterior, Comisia Electorală Centrală s-a expus cu privire la implicarea instituției prezidențiale în cadrul campaniei electorale în favoarea PSRM.

Cu toate acestea, susține el, implicarea președinției în campanie nu s-a oprit ca urmare a sancțiunilor date.

Alexandr Kalinin a făcut precizările într-o postare pe Facebook.

Motivul invocat de Kalinin este faptul că Maxim Lebedinschi, potrivit paginii instituției prezidențiale, este consilier în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale, reprezentant al Preşedintelui Republicii Moldova în relaţiile cu Parlamentul şi Guvernul. Totodată, același Lebedinschi este reprezentant cu drept de vot consultativ al PSRM în cadrul Comisiei Electorale Centrale.

Mai mult decât atât, Kalinin își motivează sesizarea prin faptul că același Lebedinschi participă activ la mitingurile PSRM din timpul orelor de muncă ale președinției.

Contactat telefonic de către reporterii Deschide.MD, Maxim Lebedinschi ne-a comunicat că poziția sa va fi expusă în cadrul referinței și că până în acest moment nu a primit nici o copie a acestei sesizări.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: