• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 22º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 18º C
  Craiova 26º C
  Galati 21º C
  Iasi 23º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.7556 LEI
  1 USD = 4.2732 LEI
  1 GBP = 5.5125 LEI
  1 CHF = 4.3243 LEI
  1 HUF = 1.4380 LEI
  1 BGN = 2.4315 LEI
  1 JPY = 3.9319 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Separatistul Krasnoselski își dă cu părerea: Partidele de la Chișinău sunt nevoite să facă alianță

26 Martie, 10:47

PSRM, PDM și blocul ACUM sunt nevoite să formeze o coaliție pentru a constitui Guvernul și pentru a evita noi alegeri. De această părere este așa-zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

krasnoseliski

Krasnoselski consideră că partidele care au intrat în Parlament au comis anterior „o mare greșeală prin distrugerea podurilor înainte de alegeri”.

Ei au trecut la atacuri la persoană și acum le va fi foarte dificil să găsească compromisuri unii cu alţii. Trebuie să treacă peste sine, să încalce acorduri, promisiunile făcute cuiva și undeva. Iar alegerile noi nu sunt o opțiune. Să zicem că acestea vor avea loc în septembrie şi vor avea același rezultat, apoi iarăşi şi iarăşi... Iar aceasta este o povară financiară asupra bugetului. Oamenii obosesc de alegeri și, în cele din urmă, pur şi simplu nu vor mai merge la aceste alegeri. Prin urmare, partidele trebuie să dea dovadă de voință, de patriotism, să-şi respecte Patria și să facă o alegere. Care anume? Aceasta este deja treaba vecinilor. Noi vom accepta orice alegere, însă, în opinia mea, pentru a nu dezbina oamenii şi pentru a nu agrava criza politică, partidele trebuie să găsească o înțelegere reciprocă”, a spus liderul de la Tiraspol.

Referindu-se la cei doi deputați aleși care vor reprezenta regiunea transnistreană în Parlament, Krasnoselski s-a indignat: „ce fel de reprezentanți ai Transnistriei sunt ei?”.

Prostii. Ei nu sunt cetățeni ai Transnistriei, nu au avut și nu vor avea nimic de-a face cu noi. Ei vor reprezenta fie partidul ale cărui interese le apără, fie pe ei înşişi. Acestea sunt problemele lor. Noi nu vedem niciun fel de contacte şi nicio interacțiune cu ei, deoarece aceasta este contraproductiv. Despre ce să vorbim? Oamenii nu știu nimic. Formal, ei sunt aleşi, dar în realitate, toţi înțeleg că acest lucru este ridicol. Lasă să lucreze, nu avem întrebări faţă de ei. Să ia decizii în favoarea statului lor – Republica Moldova, iar Transnistria pentru ei este departe”, a spus Krasnoselski.

Amintim că în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie, la scrutin a participat un număr record de locuitori din regiunea transnistreană – circa 37 de mii de cetățeni. În ceea ce privește listele de partid, majoritatea dintre transnistreni au votat pentru Partidul Socialiștilor, iar candidați pe circumscripție au fost aleși Alexandru Oleinic și Viorel Melnic.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: