• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 11º C
  Craiova 13º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7564 LEI
  1 USD = 4.2005 LEI
  1 GBP = 5.5575 LEI
  1 CHF = 4.2296 LEI
  1 HUF = 1.5063 LEI
  1 BGN = 2.4319 LEI
  1 JPY = 3.8050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Senatul a adoptat modificările Codului penal, inclusiv redefinirea abuzului în serviciu

03 Iulie, 18:02

Senatul a adoptat marţi, în sesiune extraordinară, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă de modificare a Codului penal, inclusiv redefinirea abuzului în serviciu. Proiectul va ajunge marţi din nou la comisia Iordache, urmând ca miercuri să fie dezbătut în plenul Camerei Deputaţilor, iar joi să primească vot final.

senat

Comisia specială pentru modificarea legilor justiţiei, condusă de deputatul PSD Florin Iordache, se reuneşte marţi, de la ora 16.00, la aproximativ două ore după ce proiectul de lege pentru modificarea Codului penal a fost adoptat de Senat. Potrivit procedurii, după votul din Senat, proiectul de lege se întoarce la Comisie pentru a fi din nou dezbătut şi pentru a fi aduse unele modificări, după care va intra la votul final din Camera Deputaţilor.

Proiectul de lege privind modificarea Codului penal va intra miercuri la dezbateri în plen, urmând ca joi să primească votul final, potrivit deciziei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. După încheierea acestor proceduri, iniţiativa legislativă va merge la preşedinte pentru promulgare.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: