• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 23º C
  Craiova 27º C
  Galati 26º C
  Iasi 26º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.8590 LEI
  1 USD = 4.1404 LEI
  1 GBP = 5.2910 LEI
  1 CHF = 4.5183 LEI
  1 HUF = 1.3419 LEI
  1 BGN = 2.4843 LEI
  1 JPY = 3.9604 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pentru că a absentat de la dezbaterea moţiunii de cenzură

04 Septembrie, 12:14

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pentru că a absentat de la dezbaterea moţiunii de cenzură, a declarat într-un interviu acordat presei locale că se ştia în grupul parlamentar PSD încă de luni dimineaţă că moţiunea nu va trece pentru că nu se va face cvorumul, întrebându-se ce rost are să pretindem că trecea dacă ea ar fi fost prezentă.

uihiuh

”Haideţi să vă spun ceva! Se ştia în grupul nostru parlamentar, încă din dimineaţa acelei zile, că moţiunea nu va trece pentru că nu se va face cvorumul. Motivul este simplu: PSD pierduse deja sprijinul formaţiunilor care îi asigurau majoritatea în Parlament, aşa cum s-a văzut. În aceste condiţii, ce rost are să pretindem acum că moţiunea ar fi trecut dacă eram eu prezentă în sală?”, a declarat Paţurcă, într-un interviu pentru atitudineadincalarasi.ro.

Ea afirmă că a aflat din presă că a fost exclusă din PSD şi că nu i s-a oferit nicio explicaţie.

Întrebată dacă va trece la PNL, ea a răspuns: ”Cu siguranţă”.

”Voi fi în campanie alături de soţul meu la Borcea, primar PNL”, a adăugat Roxana Paţurcă.

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis, a afirmat marţi, după şedinţa conducerii social-democrate, că patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiunea de cenzură au fost excluşi din PSD, iar în cazul lui Carmen Dan se va face o evaluare mai amplă a situaţiei deoarece ar exista documente că este vorba de o situaţie medicală complicată.

“Prima decizie este de excludere a patru din cei cinci parlamentari care au lipsit ieri la moţiunea de cenzură. Este vorba de domnul deputat Dan Ciocan, domnul Cătălin Rădulescu, domnul Adrian Todoş şi doamna Roxana Paţurcă. Aceştia patru au fost excluşi, au fost confirmate deciziile de excludere din partid făcute de organizaţiile judeţene”, a declarat Simonis.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă luni din lipsă de cvorum, în sală fiind prezenţi 226 de parlamentari, în condiţiile în care ar fi trebuit să fie cel puţin 233.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: