• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 26º C
  Craiova 21º C
  Galati 26º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6562 LEI
  1 USD = 3.9954 LEI
  1 GBP = 5.2019 LEI
  1 CHF = 4.0019 LEI
  1 HUF = 1.4298 LEI
  1 BGN = 2.3807 LEI
  1 JPY = 3.5534 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şeful Poliţiei Române a demisionat

26 Iunie, 15:53

Şeful Poliţiei Române a demisionat. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță a solicitat ministrului afacerilor interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române. Decizia de schimbare a șefului Poliției Române a fost publicată marţi în Monitorul Oficial.

ionita

"Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a solicitat ministrului afacerilor interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române. Solicitarea a fost motivată de considerente personale.

Conform prevederilor legale, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a transmis documentele Prim-ministrului Guvernului României împreună cu propunerea de împuternicire în funcția de inspector general al Poliției Române a chestorului general de poliție Ioan Buda, fostul șef al Poliției de Frontieră", potrivit unui comunicat al MAI.

Urmare a propunerilor ministrului Carmen Dan, premierul Viorica Dăncilă a semnat atât decizia de încetare a împuternicirii chestor principal de poliție Cătălin Ioniță în funcția de inspector general al Poliției Române, cât şi decizia de împuternicire a chestorului general de poliție Ioan Buda în funcția de inspector general al Poliției Române. Ambele decizii au fost publicate marţi în Monitorul Oficial.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: