• Bucuresti 17º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 15º C
  Constanta 10º C
  Craiova 17º C
  Galati 16º C
  Iasi 16º C
  Suceava 12º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8286 LEI
  1 USD = 4.4674 LEI
  1 GBP = 5.4858 LEI
  1 CHF = 4.5775 LEI
  1 HUF = 1.3246 LEI
  1 BGN = 2.4689 LEI
  1 JPY = 4.1201 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şeful Poliţiei Olt şi adjunctul său, demişi după cazul fetei ucise în Caracal

26 Iulie, 21:55

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat vineri că l-a destituit din funcție pe șeful Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Cristian Voiculescu, care era împuternicit pe această poziție.

jdjw

Măsura demiterii s-a luat în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal.

Și adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Olt, comisar-şef de poliţie Alexe Nicolae Eugen, a fost revocat din funcţie, vineri, la sediul instituţiei fiind trimisă o echipă din cadrul Direcţiei Control Intern – I.G.P.R., pentru a verifica modul de intervenţie şi acţiune al poliţiştilor în cazul de la Caracal.

”Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, se deplasează în Caracal, pentru a coordona activităţile la faţa locului. De asemenea, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, împuternicirea adjunctului inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisar-şef de poliţie Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unităţii, a încetat”, a transmis, vineri, Poliţie Română.

Dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei adolescentelor din Olt. Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani sechestrată şi ucişă în Caracal, a sunat, joi, de trei ori la 112 să ceară ajutor, reiese dintr-un comunicat de presă al STS. STS a transmis că nu identifică locul telefonului şi nici celula operatorului de telefonie prin care este făcut apelul, aceste date fiind furnizate de către furnizorul reţelei publice mobile de telefonie la iniţierea apelului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: