• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şeful OPC Constanţa, bătut în timpul unui control

02 August, 13:54

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, şi colegii acestuia au fost agresaţi miercuri în timpul unui control făcut la o terasă din Neptun. A fost nevoie de intervenția poliței și a jandarmeriei pentru aplanarea conflictului. Horia Constantinescu a fost înjurat, lovit, strâns de gât, iar în urma altercaţiei şi-a pierdut un dinte. Constantinescu spune că va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

opc

Scandalul a avut loc la un local din Neptun. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa şi colegii lui erau în control. Supăraţi că li se cer actele, reprezentanţii localului au sărit la bătaie.

"Am încercat să calmez spiritele. A încercat să mă lovească. Unui coleg i-a fost smuls telefonul. Şi pe mine m-au împins. Au venit poliţiştii. Când am vrut să continuam controlul, proprietarul şi un angajat m-a urmat. M-au lovit, mi-au spart un dinte", a declarat Horia Constantinescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: