• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 22º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 26º C
  Craiova 28º C
  Galati 27º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.8397 LEI
  1 USD = 4.2964 LEI
  1 GBP = 5.3548 LEI
  1 CHF = 4.5479 LEI
  1 HUF = 1.3676 LEI
  1 BGN = 2.4745 LEI
  1 JPY = 3.9859 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şeful CNADNR, Narcis Neaga, a fost demis

08 Decembrie, 20:39

Narcis Neaga a fost destituit din funcţia de director CNADNR, a anunţat ministrul Transporturilor Marian Costescu.  Neaga a fost înlocuit cu șeful interimar de la Metrorex, Cătălin Homor.

neaga

Narcis Neaga a fost demis de la conducerea CNADNR. "La sfârşitul lunii octombrie, Corpul de Control al ministrului a predat raportul solicitat pentru probleme de pe tronsonul Orăştie-Sibiu. Aşa cum este cunoscut acest raport, acesta a fost înaintat şi DNA. Ei urmează să-l analizeze şi să vadă ce este de natura activităţii lor şi dacă este necesar să se ia măsuri. Eu, personal, când am preluat funcţia, am solicitat extinderea controlului pe anumite aspecte, pe probleme de deszăpezire şi de pregătire pentru Comandamentul de Iarnă şi am vrut să am o imagine proprie asupra companiei. (...)

În acest moment am primit şi acest raport extins. (...) S-a hotărât ca domnului director general Neaga să îi înceteze preluarea de atribuţii. Aceste atribuţii urmează să fie transferate, prin statutul directorului general interimar, domnului Cătălin Homor, director general al Metrorex. Acestea sunt concluziile AGA. Ele sunt însușite și la nivel de minister. Am semnat deja ordinul în acest sens'", a declarat ministrul Transporturilor Marian Costescu.

Citeste mai mult despre: CNADNR, demitere, narcis neaga
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: