• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 23º C
  Brasov 22º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 22º C
  Craiova 24º C
  Galati 24º C
  Iasi 22º C
  Suceava 18º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.6303 LEI
  1 USD = 3.9308 LEI
  1 GBP = 5.2996 LEI
  1 CHF = 3.9298 LEI
  1 HUF = 1.4578 LEI
  1 BGN = 2.3675 LEI
  1 JPY = 3.5428 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sebastian Ghiţă, dezvăluiri în scandalul DNA Ploiesti

12 Februarie, 14:13

Sebastian Ghiță a făcut noi dezvăluiri în urma apariției informațiilor că în dosarele sale au fost falsificate probe. "Voi face plângere penală, dar înainte vreau ca Parchetul General să-i aresteze, să sigileze şi să verifice probele, să nu aibă timp să le modifice", a declarat fostul deputat.

ghita

"Este o crimă ce au putut să facă aceşti nemernici!  Nu știam că și Kovesi știa, se bucura, aștepta cu nerăbdare. Acest Portocală mergea des prin București și de acolo se întorcea cu tot felul de povești. Am aflat la început de mașinațiunile acestui om. (...) Eu oricum voi face plângere penală, o să vorbesc cu avocaţii. Tot timpul încearcă să influențeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că avem toate hârtiile. Inventau prejudicii, identități, fapte, falsificau percheziții informatice", a declarat Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiţă a amintit că Mircea Negulescu a menţionat numele Laurei Codruţa Kovesi: "I-a spus în mod clar numele şi dacă procurorii de la Parchetul General vor intra în acel DNA, la Bucureşti, că nu au acum de ce să le mai fie frică... Nu mai au cum să stea de frica lui Kovesi".

"Sunt de acord cu lupta împotriva corupţiei, dar nu aceste făcături. A ajuns lumea să se ia la bătaie pe stradă, iar ei fac ceea ce fac. Aştept să văd toate aceste dezvăluiri, o să adun dovezi şi o să mă duc... O să-mi dea despăgubiri, dar ani de zile în care am fost... Spre surprinderea multora, foarte mulţi judecători de la Înalta Curte găsesc puterea să demonteze aberaţiile astea", a mai spus Sebastian Ghiţă.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: