• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 11º C
  Craiova 13º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7564 LEI
  1 USD = 4.2005 LEI
  1 GBP = 5.5575 LEI
  1 CHF = 4.2296 LEI
  1 HUF = 1.5063 LEI
  1 BGN = 2.4319 LEI
  1 JPY = 3.8050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sebastian Ghiţă cere suspendarea procedurilor de extrădare către România

26 Martie, 19:06

Sebastian Ghiţă va cere luni Ministerului sârb al Justiţiei suspendarea procedurilor de extrădare către România, omul de afaceri invocând falsificarea probelor DNA.

ghita

Cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiţă vine în contextul în care luni se va deplasa la Belgrad şi ministrul român al Justiţiei, Tudorel Toader, care va avea o întrevedere cu omologul său sârb, tocmai pentru a se documenta în cazul Ghiţă. Ministerul Justiției de la Bucureşti a cerut extrădarea lui Sebastian Ghiță, însă instanțele din Serbia au decis până acum, să solicite mai multe documente Ministerului Justiției din România.

Ghiţă va depune luni documentele prin care solicită procedurile de extrădare, urmând să-şi susţină cererea cu argumente care să dovească faptul că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au falsificat probele în cazul său.

"Abia aştept să ajungă aici (Tudorel Toader – n.r.). Când intră pe treptele Justiţiei, îi dau raportul în mână, că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădaţi un cetăţean. (...) Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge", a explicat Sebastian Ghiţă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: