• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 22º C
  Craiova 22º C
  Galati 24º C
  Iasi 23º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.7607 LEI
  1 USD = 4.2653 LEI
  1 GBP = 5.4399 LEI
  1 CHF = 4.2267 LEI
  1 HUF = 1.4589 LEI
  1 BGN = 2.4341 LEI
  1 JPY = 3.8755 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şcolile din Capitală şi din câteva judeţe, închise vineri de Ziua Mondială a Educaţiei

05 Octombrie, 10:41

Şcolile din Capitală, dar şi unităţile din câteva judeţe ale ţării vor fi închise, vineri, de Ziua Mondială a Educaţiei, ziua nelucrătoare fiind prevăzută în contractul colectiv pe ramură, semnat de princiipalele confederaţii sindicale. De asemenea, în Bucureşti, unele unităţi de învăţământ în care vor funcţiona secţii de votare pentru referendumul din 6 şi 7 octombrie ar putea avea program modificat în cursul zilei de luni.

scoala

Şcolile din Capitală vor fi închise în cursul zilei de vineri, 5 octombrie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Educaţiei.

Ziua nelucrătoare este prevăzută în contractul colectiv de muncă semnat de Ministerul Educaţiei Naţionale cu reprezentanţii confederaţiilor sindicale reprezentative la nivel naţional.

Din acelaşi motiv vor fi închise şi unităţile de învăţământ din mai multe judeţe ale ţării, precum Suceava, Brăila şi Buzău. În judeţul Galaţi, vor fi închise şcolile unde sindicaliştii au semnat contractul colectiv de muncă, în timp ce în celelalte unităţi se vor desfăţura "activităţi specifice".

Aceleaşi activităţi, programate de către dascăli, vor avea loc şi în restul şcolilor din ţară, în majoritatea judeţelor fiind zi lucrătoare.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: