• Bucuresti 5º C
  Baia Mare 4º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 3º C
  Constanta 5º C
  Craiova 9º C
  Galati 4º C
  Iasi 4º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6480 LEI
  1 USD = 4.0896 LEI
  1 GBP = 5.2128 LEI
  1 CHF = 4.1136 LEI
  1 HUF = 1.4389 LEI
  1 BGN = 2.3765 LEI
  1 JPY = 3.6246 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Scandal la academia lui Gică Hagi

09 Iulie, 21:50

Academia Gheorghe Hagi este cea mai de succes școală de fotbal din România, dar nu e chiar totul roz. O parte a părinților care au copii la academie este nemulțumită.

hagi

Gică Hagi a început să culeagă roadele investiției, dar nuu toți copiii ajung la echipa mare Din nefericire, unii sunt cedați la echipe din eșaloanele inferioare, iar de aici se nasc tensiunile. Părinții acuză conducerea, în special pe Gică Hagi, că ar orienta jucătorii nu neapărat după valoare, cât și după unele interese.

"E nebunie... Este bătaie pentru înscrierea la academie. Apoi, părinții au mari așteptări, plus că devin, normal, subiectivi. Când copilul lor nu ajunge în lotul Viitorului, se supără. Mai fac scandal, vor să discute cu Hagi, și se pare că e ceva în neregulă. Hagi nu discută cu părinții, el își face treaba începută acum 10 ani, se fac selecții, sunt antrenorii care văd copiii... Totul e pus la punct aici, fiecare are treaba lui, rostul lui. Iar Hagi doar nu e nebun să renunțe la fotbaliștii valoroși și să-i ia pe cei care nu ar merita lotul mare", a dezvăluit n angajat al academiei pentru Cancan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: