• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 17º C
  Craiova 15º C
  Galati 16º C
  Iasi 14º C
  Suceava 13º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.7729 LEI
  1 USD = 4.3159 LEI
  1 GBP = 5.5938 LEI
  1 CHF = 4.3586 LEI
  1 HUF = 1.4235 LEI
  1 BGN = 2.4404 LEI
  1 JPY = 3.9575 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Scandal cu îmbrânceli înaintea procesului lui Liviu Dragnea, la ICCJ

15 Aprilie, 12:23

Trei persoane implicate în incidentele de luni dimineaţă de la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie înaintea termenului din procesul lui Liviu Dragnea au fost conduse la secţia de poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse, a transmis Jandarmeria Bucureşti, citată de news.ro.

asdfqefq

"Sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat măsuri de ordine şi siguranţă publică şi în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezenţa a două grupuri de persoane", a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Din cauza numărului mare de persoane strânse luni în faţa ÎCCJ, Jandarmeria a precizat că este în măsură să adapteze dispozitivul de jandarmi "cu scopul de a nu periclita bună desfăşurare a activităţilor instituţiei şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică". Pentru a opri grupurile de protestatari, jandarmii au instalat deja garduri.

"Recomandăm participanţilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate şi să adopte un comportament civilizat", au mai transmis jandarmii.

Sute de persoane s-au adunat, luni dimineaţă, în faţa sediului ICCJ, unele susţinându-l pe liderul PSD, altele contestându-l. La sosirea lui Liviu Dragnea la Instanţă oamenii s-au îmbrâncit pentru a intra pe poarta curţii ÎCCJ. Jandarmii au intervenit pentru a-l ajuta pe Liviu Dragnea şi pe avocatul lui să-şi îşi facă drum spre intrarea în sediul ÎCCJ.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: