• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 15º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 14º C
  Craiova 22º C
  Galati 20º C
  Iasi 18º C
  Suceava 12º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.7509 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.5172 LEI
  1 CHF = 4.2187 LEI
  1 HUF = 1.5039 LEI
  1 BGN = 2.4291 LEI
  1 JPY = 3.8010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri de romi din Târgu Neamţ

06 Iulie, 23:07

Zece persoane au reţinute în urma scandalului care a avut loc joi seară pe o stradă din Târgu Neamţ, unde două clanuri de romi s-au luat la bătaie, aruncând cu bâte, cu pietre sau topoare, anunţă vineri Poliţia Română.

bataie

Ulterior, au mai fost identificate alte 42 de persoane implicate, iar pentru 15 dintre ele s-a solicitat Parchetului extinderea cercetărilor. În urma scandalului, au fost distruse geamurile unui spaţiu comercial şi ale unei locuinţe şi a fost avariată o maşină.

Poliţia Română precizează, într-un comunicat de presă transmis vineri, că Poliţia Târgu Neamţ a fost sesizată despre acest scandal joi seară, în jurul orei 21.25, când o femeie a anunţat că pe strada Radu Teoharie mai multe persoane se lovesc reciproc cu diferite corpuri contondente.

"Ca reacţie imediată, conform principului cel mai aproape de locul evenimentului intervine, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, format din doi poliţişti, care a ajuns la locaţia indicată, în mai puţin de cinci minute de la sesizare. Luând în calcul numărul mare de participanţi şi comportamentul violent al acestora, pentru aplanarea conflictului, s-a folosit armamentul din dotare de către unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului, care a executat, în plan vertical, cinci focuri de armă. Celălalt poliţist a ţinut permanent legătura cu dispeceratul unităţii, transmiţând informaţii în timp real şi solicitând sprijinul unor forţe suplimentare. După aproximativ 5 minute de la sosirea primei patrule, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul formaţiunii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ, format din doi poliţişti, care se aflau în ţinută civilă. Ulterior, după alte câteva minute, au mai intervenit doi poliţişti rutieri, doi poliţişti de investigaţii criminale, precum şi şeful formaţiunii de ordine publică, toţi din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ. De asemenea, au fost alertate şi două grupe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, care au plecat spre locul evenimentului de la o altă misiune, executată pe raza comunei Tazlău, precum şi un echipaj din cadrul I.J.J. Neamţ", precizează Poliţia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: