• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8746 LEI
  1 USD = 4.0195 LEI
  1 GBP = 5.4869 LEI
  1 CHF = 4.5190 LEI
  1 HUF = 1.3592 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şase decese de gripă într-o singură zi, în România

23 Ianuarie, 22:17

Gripa a mai provocat şase decese în România. Un număr de 34 de persoane au murit din cauza gripei, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Şase decese au fost anunţate doar miercuri.

gripa_porcina_21

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Oradea, internat la secţia Pneumologie a Spitalului Municipal "Gavril Curteanu", a murit în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit ebihoreanul.ro. Potrivit DSP Bihor, pe lângă infectarea cu virusul AH1N1, bărbatul decedat la Oradea fusese diagnosticat cu pneumonie infiltrativă bilaterală. De asemenea, el suferea şi de hepatită cronică cu virus B şi nu fusese vaccinat antigripal.

Alte două persoane au decedat la Constanţa. Este vorba despre un bărbat în varsta de 57 de ani, din jud.Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fara conditii medicale preexistente si nevaccinat anti-gripal, şi un bărbat in varsta de 60 de ani, din jud.Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Un alt deces de gripă a fost înregistrat şi la Suceava. Este vorba despre un bărbat in varsta de 60 de ani, din jud. Suceava, confirmat cu virus gripal tip A, in curs de subtipare, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Al patrulea deces de gripă anunţat miercuri a avut loc în Bucureşti. Este vorba despre un barbat in varsta de 55 de ani, din mun. Bucuresti, confirmat cu virus gripal tip A, nesubtipat, avand conditii medicale preexistente si antecedente vaccinale necunoscute.

Ultimul decedat din cauza gripei, anunţat miercuri de INSP, a fost un barbat in varsta de 57 de ani, din jud. Vaslui, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: