• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 19º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 21º C
  Craiova 21º C
  Galati 21º C
  Iasi 21º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.8730 LEI
  1 USD = 4.1185 LEI
  1 GBP = 5.3917 LEI
  1 CHF = 4.5396 LEI
  1 HUF = 1.3354 LEI
  1 BGN = 2.4915 LEI
  1 JPY = 3.9322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Rovana Plumb anunţă că şi-a plătit datoria. Comisia JURI şi-a anulat şedinţa

30 Septembrie, 12:23

Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din Parlamentul European în care declară că şi-a achitat împrumutul de 800.000 de lei, din cauza căruia i-a fost blocată numirea în funcția de comisar european, scrie Digi24.ro.

rovana

Rovana Plumb susţine că i-a oferit creditorului două apartamente. Şedinţa Comisiei JURI din Parlamentul European, în care trebuia să se ia decizia finală în privinţa candidaturii Rovanei Plumb pentru un post de comisar european, a fost anulată.

Comisia Juridică a Parlamentului European a anulat şedinţa în care trebuia să decidă în privinţa nominalizării Rovanei Plumb pentru postul de comisar european.

"Comisia Juridică a Parlamentului European (JURI) a votat acum că se respinge ordinea de zi a ședinței privind conflictul de interese al Rovanei Plumb cu opt voturi pentru, nouă împotrivă și două abțineri. Ședința JURI nu mai are loc", a anunţat europarlamentarul român Siegfried Mureşan pe Facebook.

În scrisoarea adresată preşedintei Comisiei JURI din Parlamentul European, Rovana Plumb arată că până la data de 23 octombrie, când noua Comisie Europeană va fi votată, toate datoriile cu privire la conflictul său de interese vor fi șterse.

Rovana Plumb a spus că a oferit creditorului două apartamente pe care le deține şi că acesta a acceptat acest tip de rambursare, datoria urmând să fie şterse.

„Având în vedere acest lucru, și pentru a debloca această situație, am făcut pași pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluție adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le dețin în România, care sunt deja în declarația financiară și aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecință, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluțiile menționare mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în scrisoarea consultată de Digi24.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: