• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 5º C
  Craiova -2º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, trimis în judecată pentru instigare la delapidare

18 Mai, 17:06

Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, a fost trimis în judecată, vineri, fiind acuzat de instigare la delapidare, într-un dosar în care prejudiciul a fost calculat la peste 11 milioane de lei.

stavarache

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au dispus, vineri, trimiterea în judecată a fostului primar Romeo Stavarache, acuzat de instigare la delapidare, alături de Leonard Stelian Pădureanu, în calitate de preşedinte al SC Sport Club Bacău SA, pentru deturnare de fonduri, delapidare, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi iviu Goian, acuzat de delapidare, complicitate la delapidare, înşelăciune şi deturnare de fonduri.

De asemenea, anchetatorii au dispus trimiterea în faţa instanţei a lui Ionel Cristian Sava, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bacău şi de arbitru, a lui Claudiu Robert Goian, în calitate de jucător de fotbal, Remus Mihail Pozînărea, Ilie Bîrzu, George Bogatu şi Neculai Nechita, pentru complicitate la delapidare.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: