• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 5º C
  Craiova 6º C
  Galati 4º C
  Iasi 3º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 5º C
 • 1 EUR = 4.6495 LEI
  1 USD = 4.0769 LEI
  1 GBP = 5.1788 LEI
  1 CHF = 4.1190 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3773 LEI
  1 JPY = 3.6184 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Romanian Energy Day, la cea de-a şaptea ediţie

05 Iunie, 20:04

Energia este indispensabila progresului, iar la cea de a 7-a editie a Romanian Energy Day s-au adunat importanti oameni politici, specialisti dar si directorii celor mai mari companii din domeniu pentru a gasi impreuna o solutie atat pentru siguranta cat si asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica.

facebook

Este pentru al 7-lea an cand Centrul Roman al Energiei a reusit sa atraga toata atentia asupra problemelor din energie. Invitatul special al acestei editii a fost comisarul european pe energie, Miguel Arias Canete.

Ajunsă la cea de-a şaptea ediţie, conferinţa "Romanian Energy Day" este organizată de Centrul Român al Energiei, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi cu suportul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană. Dedicat pieţelor energetice din Europa Centrală şi de Sud-Est, evenimentul reuneşte anual peste 130 de participanţi şi vorbitori de înalt calibru şi abordează problematica identificării opţiunilor viabile pentru implementarea şi integrarea măsurilor adoptate de Comisia Europeană în sectorul energetic pentru regiunea noastră. Conferinţa s-a evidenţiat ca un relevant forum de dezbateri şi cooperare regională, prin participarea în cadrul ediţiilor anterioare a comisarilor pe energie şi climă, Günther Oettinger şi Miguel Arias Canete şi a vicepreşedintelui Comisiei Europene Maros Sefcovic.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: