• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 11º C
  Craiova 13º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7564 LEI
  1 USD = 4.2005 LEI
  1 GBP = 5.5575 LEI
  1 CHF = 4.2296 LEI
  1 HUF = 1.5063 LEI
  1 BGN = 2.4319 LEI
  1 JPY = 3.8050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Romanian Energy Day, la cea de-a şaptea ediţie

05 Iunie, 20:04

Energia este indispensabila progresului, iar la cea de a 7-a editie a Romanian Energy Day s-au adunat importanti oameni politici, specialisti dar si directorii celor mai mari companii din domeniu pentru a gasi impreuna o solutie atat pentru siguranta cat si asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica.

facebook

Este pentru al 7-lea an cand Centrul Roman al Energiei a reusit sa atraga toata atentia asupra problemelor din energie. Invitatul special al acestei editii a fost comisarul european pe energie, Miguel Arias Canete.

Ajunsă la cea de-a şaptea ediţie, conferinţa "Romanian Energy Day" este organizată de Centrul Român al Energiei, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi cu suportul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană. Dedicat pieţelor energetice din Europa Centrală şi de Sud-Est, evenimentul reuneşte anual peste 130 de participanţi şi vorbitori de înalt calibru şi abordează problematica identificării opţiunilor viabile pentru implementarea şi integrarea măsurilor adoptate de Comisia Europeană în sectorul energetic pentru regiunea noastră. Conferinţa s-a evidenţiat ca un relevant forum de dezbateri şi cooperare regională, prin participarea în cadrul ediţiilor anterioare a comisarilor pe energie şi climă, Günther Oettinger şi Miguel Arias Canete şi a vicepreşedintelui Comisiei Europene Maros Sefcovic.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: