• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

RM Alegeri 2019//Candidat atipic:Dragi judecători și procurori, dacă nu-mi finanțați campania, voi spune totul

11 Februarie, 08:24

Candidatul atipic de pe circumscripția 51 (SUA, Canada), Viorel Savva, face o campanie neconvențională. Fiind avocat de meserie, Savva a ieșit într-un video-live pe facebook cu un mesaj adresat celor din justiția moldovenească care de-a lungul timpul au luat bani pentru a rezolva anumite dosare penale.

Savva

 

”Eu le propun acum public tuturor șmecherașilor de prin R.Moldova, mă refer aici la procurori, atenție mare, la judecători și la clienții mei foarte „cinstiți” pe care eu i-am apărat și care prin intermediul meu i-au făcut pe procurori și judecători cu bani și tot prin intermediul meu și-au rezolvat problemele, după care au încercat să „mă combine”. Unii au ajuns mari nacialnici, care și pe unde...eu nu le voi da acum nume. Eu vă îndemn public ca voi să vă treziți mâine dimineață, sau pe perioada întregii campanii electorale și să contribuiți financiar la susținerea campaniei mele. Încă odată, mă adresez: procurorilor, judecătorilor și clienților mei „cinstiți” și foarte șmecheri. Dacă eu nu voi vedea măcar câte un leu de la personale vizate în contul meu, eu exact după alegeri, pe data de 25 februarie voi spune public tot ce știu despre voi și voi arăta toate probele pe care le am: cât ați dat voi clienții, cât am dat la procuror, cât a luat judecătorul, cât s-a oprit, cât s-a dus mai departe, cât eu am oprit și tot așa ... Nu voi cruța pe nimeni. Niciunul nu va avea scăpare, vă place ideea?”, declara Savva în video-live-ul său.

Ținem să precizăm că există precedente în R.Moldova, când declarațiile făcute de anumiți politicieni sau în context politic nu au putut fi încadrate juridic sub noțiunea de amenințare, șantaj sau alte forme care cad sub incidența Codului penal sau cel Contravențional.

Viorel Savva, candidează independent pentru diaspora, circumscripția 51 (SUA, Canada). De profesie avocat, fost lector la universitate, recent admis în Baroul din New York, Savva consideră că șansa Moldovei este de a schimba sistemul politic actual, de a renunța la apucăturile politicianiste dovedite falimentare și de a construi ceva nou.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: