• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8745 LEI
  1 USD = 4.0209 LEI
  1 GBP = 5.5894 LEI
  1 CHF = 4.4406 LEI
  1 HUF = 1.3497 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.7804 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Răzvan Murgeanu, reținut pentru trafic de influenţă

16 Martie, 14:16

Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat la Cancelaria președintelui în mandatul lui Traian Băsescu, Stănescu Valentin, director în cadrul Primăriei Sector 5 București, şi Gângoe-Simion Gabriela, practician în insolvență, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, începând cu data de 16 martie 2016, de procurorii DNA.

murgeanu

UPDATE: Răzvan Murgeanu a fost arestat preventiv, miercuri, de magistraţii Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor.

Gângoe-Simion Gabriela, practician în insolvență, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: intermedierea ori înlesnirea efectuării unor operațiuni comerciale sau financiare, de către persoana care are sarcina de a supraveghea, a controla, a reorganiza sau a lichida un operator economic privat; complicitate la trafic de influență; complicitate la dare de mită; abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată; fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată; spălare a banilor, în formă continuată.

Murgeanu Gheorghe–Răzvan, om de afaceri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: trafic de influență, dare de mită şi instigare la infracțiunea de spălare a banilor.

De asemenea, procurorii anticorupție au mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Stănescu Valentin, director în cadrul Primăriei Sector 5 București, la data faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: