• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 24º C
  Craiova 27º C
  Galati 25º C
  Iasi 23º C
  Suceava 19º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.8418 LEI
  1 USD = 4.2893 LEI
  1 GBP = 5.4092 LEI
  1 CHF = 4.5555 LEI
  1 HUF = 1.3699 LEI
  1 BGN = 2.4755 LEI
  1 JPY = 4.0161 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Rareş Bogdan: "Vom creşte pensiile şi vom mări alocaţiile, să nu vă îndoiţi de acest lucru"

03 Iunie, 22:04

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost miercuri în direct la România TV pentru a aduce informaţii dinspre partidul de la guvernare în ceea ce priveşte creşterea pensiilor şi a alocaţiilor, dar şi despre planul guvernului de redresare a economiei româneşti.

rares bogdan

"Vom face ceea ce trebuie sa facem. Viata copiilor este extrem de importanta, veniturile din Romania sunt printre cele mai mici din Europa, in principal din cauza celor 22 de ani de guvernare socialista.

Deci vom mari alocatiile si vom mari pensiile, sa nu va indoiti de acest lucru.

Dar, pe langa asta, pentru ca socialistii sunt obisnuiti doar sa imparta saracia, noi vom atrage bani europeni.

E normal sa gandesti si pe termen scurt, si mediu, si lung, pentru ca PNL are obligatia sa guverneze Romania in urmatorii 4 ani si jumatate si o va face

Ce trebuie sa facem pe zona de pensii si alocatii vom face, si o vom face crescand productivitatea si atragerii de bani europeni. Ne trebuie doar un pic de viziune si de curaj, si va asigur ca le avem.

Colegii mei sunt oameni responsabili, care fac calcule, proiectii, si vor anunta Ludovic Orban, preşedintele, ministrul Citu, cum se va face, dar vom respecta excat ce a votat parlamentul, nu ne permitem sa incalcam legislatia.

Aveţi incredere ca presedintele stie ce face, iar PNL nu a venit la guvernare pentru a risipi bani, ci pentru a incerca sa creasca nivelul de trai si pentru a da romanilor ceea ce merita.", a declarat europarlamentarul PNL.

Liderul liberal a explicat că, dacă va fi cazul ca aceste creşteri să fie făcute treptat, miniştrii PNL şi preşedintele se vor asigura că explicaţiile pentru această eşalonare vor fi clare, astfel încât cetăţenii le vor înţelege şi impactul electoral va fi minim.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: