• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 26º C
  Craiova 21º C
  Galati 26º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6572 LEI
  1 USD = 3.9685 LEI
  1 GBP = 5.2603 LEI
  1 CHF = 3.9935 LEI
  1 HUF = 1.4421 LEI
  1 BGN = 2.3812 LEI
  1 JPY = 3.5318 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Raluca Turcan cere demisia lui Sorin Grindeanu, Florin Iordache şi Liviu Dragnea

06 Februarie, 12:57

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul de Justiție, Florin Iordache, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze, a declarat luni președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

turcan

"Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârșit o mârșăvie, o mârșăvie care a dus automat la albirea dosarului șefului său de partid, Liviu Dragnea. Această ticăloșie pe care a săvârșit-o Guvernul Grindeanu a nemulțumit o Românie întreagă, a uimit o lume întreagă și a sfidat orice regulă de bun simț și de decență. Am văzut că dl Grindeanu a dat înapoi, a abrogat ordonanța, dar nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii, același domn Grindeanu abrogă o ordonanță pentru că a greșit, pentru că s-a comportat incorect față de miile de români care respectă legea și care vor un tratament egal în fața legii. PNL consideră că dl Grindeanu trebuie să-și dea demisia. De asemenea, dl Iordache trebuie să-și dea demisia și să nu mai emită nicio pretenție de consultare sau de dialog pe o ordonanță pe care a executat-o strict în beneficiul dlui Dragnea. În același timp, în Parlamentul României dl Dragnea este în continuare jupân și o lume întreagă, o Românie întreagă așteaptă ca acest jupân să demonstreze că a înțeles ceva din ceea ce se întâmplă. Din nefericire, dl Dragnea demonstrează, prin fiecare apariție, prin fiecare cuvânt, că nu a înțeles nimic din ceea ce așteaptă și ce solicită românii", a spus Turcan, la Parlament, după ședința comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

Ea a susținut că nu președintele Klaus Iohannis a scos românii în stradă.

"Nu au fost mobilizați românii de către un partid sau altul. Românii au fost mobilizați și s-au unit împotriva celei mai mari ticăloșii de după Revoluție și dl Dragnea este direct responsabil. În momentul de față, problema s-a mutat de la Guvern la Parlament, dar pe fond nu există încă nicio soluție, nicio garanție că nu vor repeta această mârșăvie într-o altă formă. Nu există niciun angajament că majoritatea parlamentară va urmări respectul față de lege, față de instituții puternice, susținerea justiției, lupta reală împotriva corupției. Aceste garanții și angajamente ar trebui să le dea domnul Dragnea, din nefericire pare că nu a înțeles nimic. Este firească demisia dlui Liviu Dragnea, autorul moral, autorul de facto la adresa oamenilor cinstiți și la adresa statului român!, a adăugat Turcan.

Citeste mai mult despre: demisie, dragnea, Grindeanu, Iordache, Turcan
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: