• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.3853 LEI
  1 GBP = 5.8544 LEI
  1 CHF = 4.7366 LEI
  1 HUF = 1.3432 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8663 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Raluca Turcan, anunţ important despre pensii şi salarii

15 Noiembrie, 12:44

Vicepremierul României dă asigurări că există bani de pensii și salarii. Prezentă în platoul România TV, Raluca Turcan garantează că Guvernul Orban va plăti până la finalul anului toate pensiile și salariile românilor la timp.

Turcan

Întrebată de Victor Ciutacu dacă există bani de pensii şi salarii până la sfârşitul anului, Raluca Turcan a răspuns: "Da, şi sper să spulberăm acest fakenews că guvernul Orban va tăia. Acest guvern va onora toate cheltuielile. La ministerul Educatiei s-a facut o evaluare să fie plătite salariile, bursele, să fie platite alte cheltuieli de pe umerii ministrului Educaţiei!".

Vicepremierul a mai dezvăluit, la România TV, că bugetul pe anul acesta a fost votat de parlamentari, chiar dacă actul nu avea semnătura premierului și ministrului Finanțelor. "Bugetul pe anul acesta nu a fost semnat de premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Parlamentul României a adoptat un buget care nu avea acele semnături. Ei știau ce sume sunt în buget, dar au cheltuit mai mult decât se putea încasa", a mai spus Raluca Turcan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: