• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9491 LEI
  1 USD = 4.3869 LEI
  1 GBP = 5.8407 LEI
  1 CHF = 4.7398 LEI
  1 HUF = 1.3444 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8469 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Radu Mazăre, în custodia Poliţiei Române

20 Mai, 14:53

Radu Mazăre, fostul primar al oraşului Constanţa, este în custodia poliţiştilor români, a anunţat IGPR. Fostul primar al Constanţei urmează să fie adus în ţară luni seara. Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv.

mazare

Radu Mazăre nu vrea să vină în România. Avocaţii săi au depus plângere în Franța privind presupuse abuzuri la care ar fi fost supus Radu Mazăre de autorităţile din Madagascar. Autorităţile din Franţa ar fi susţinut că nu-i pot accepta cererile pe motiv că se află într-o zonă de tranzit, nu pe teritoriul Franţei. Asta în condițiile în care, în aceste momente, Mazăre se află pe aeroportul din Paris, acolo unde a făcut escală în drumul spre România.

Aeronava în care se afla Radu Mazare a aterizat pe aeroportul din Paris. Patru poliţişti români de la forțele speciale îl escortează într-o cameră securizată. La ora 16, avionul cu fostul edil va decola spre Bucuresti.

Alexandru Mazăre s-a prezentat luni la sediul ÎCCJ. El le-a spus jurnaliștilor că nu a vorbit cu Radu Mazăre, care urmează să ajungă astăzi în România. Tot el a avut un mesaj dur pentru cei care s-au bucurat de situația fostului edil.

"Nu am vorbit cu el. Am o mare rugăminte. Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se află DIRadu. Mie atitudinea asta a lor (...) îmi aduce aminte de gărzile roșii din perioada marii revoluții culturale a lui Mao. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care a avut-o Radu Mazăre în acest proces, în urma căruia a primit condamnare. Câtă dreptate a avut el când a fost judecat, atâta dreptate, în momentul când vor avea nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu", a spus Alexandru Mazăre.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: