• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 21º C
  Craiova 22º C
  Galati 21º C
  Iasi 23º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2755 LEI
  1 GBP = 5.4034 LEI
  1 CHF = 4.2363 LEI
  1 HUF = 1.4560 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8844 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova// Un tânăr și-a filmat moartea, după ce iubita a plecat de la el cu tot cu copil

30 Noiembrie, 14:44

Tragedie într-un sat din R. Moldova, după ce un tată a găsit cadavrul fiului în vârstă de 21 de ani, pe care l-a crescut de unul singur, spânzurat în bucătărie. Tânărul și-a filmat gestul disperat, a lăsat un bilețel de adio, în care își cere iertare de la tată și a explicat motivele care l-au făcut să-și pună capăt zilelor. Descoperirea macabră a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 07:00, în localitatea Brătuleni, din raionul Nisporeni.

tragedie

Tatăl băiatului a fost cel care a găsit cadavrul în bucătărie, iar oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate și spun că bărbatul, după ce a fost părăsit de soție, nu s-a mai recăsătorit, motivul invocat de el fiind frica că o altă femeie ar putea să nu-i respecte feciorul.

O vecină a bărbatului îndurerat, dar care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul, ne-a povestit mai mutle detalii despre viața acestora, dar și faptul că tânărul și-ar fi filmat moartea.

„Ei amândoi lucrau la construcții, erau meșteri cu mâini de aur și îi cunoștea multă lume. Tatăl său l-a crescut de unul singur de pe vremea când avea șapte ani. După ce l-a părăsit soția, bărbatul a rămas singur. Femeia a plecat luându-i cu ea pe cei doi copii, o fată și băiatul, însă băiatul a vrut să rămână cu tatăl său, așa că a fugit din familia mamei și a revenit acasă. Tatăl său l-a crecut de mic, de unul singur și a avut mereu grijă de el. Bărbatul nu s-a mai recăsătorit de atunci, căci zicea că îi este frică că o altă femeie ar putea să-i supere feciorul. Îl iubea și ținea mult la el, iar ieri dimineață l-a găsit pe acesta spânzurat în bucătărie. Băiatul a filmat cum s-a spânzurat și a lăsat o scrisoare prin care își cere iertare de la tatăl său șii spune de ce a procedat așa. El locuia înainte cu o fată din alt sat, din Bălănești, iar în luna septembrie, aceasta a născut un copil, însă între ei a fost nu știu ce scandal, iar fata și-a luat copilul și s-a dus la părinții ei. El a încercat de câteva ori să o întoarcă, însă ea a refuzat. În scrisoare, vorbește lumea prin sat, el așa și a scris că își pune capăt zilelor din cauza că nu mai poate trăi fără ea și copilul său”, zice femeia.

Solicitat telefonic, Nicanor Ciochină, șeful IP Nisporeni, a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un medic legist, care au găsit cadavrul tânărului fără semne de moarte violentă, dar și un mesaj de adio, în care scrie că și-a pus capăt zilelor din motiv că concubina sa, care cu câteva luni în urmă i-a născut un copil, nu a vrut să se întoarcă la el.

„Este vorba despre un caz de suicid. În telefonul tânărului, polițiștii au găsit un mesaj, în care acesta și-a anunțat iubita că dacă nu se întoarce la el cu tot cu copil, urmează să-și pună capăt zilelor”, a precizat Ciochină.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: Nisporeni, Republica Moldova, sfada, sinucid
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: