Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Shor spune în acea zi au dorit să organizeze: „un miting de susținere a proiectelor pe care le face partidul său dar și împotriva presiunilor pe care le face M. Sandu și A. Năstase asupra instanței, cerând ca Shor să fie închis”.Primarul de Orhei mai spune că în schimb au primit sticle aruncate și cuvinte urâte în adresa susținătorilor săi și a euro-deputaților prezenți la manifestația acestuia.

Shor folosește cuvinte indecente în adresa celor doi politicieni și le cere ca în decurs de trei zile, Maia Sandu și Andrei Năstase să-și ceară scuze de la susținătorii primarului de Orhei care au fost înjurați și stropiți cu apă pe 26 august. De asemenea Shor cere ca cei doi să nu facă presiune asupra instanțelor cerând în fiecare zi ca Ilan Shor să fie arestat.

În caz contrar, primarul de Orhei spune că va organiza proteste neașteptate și care nu vor fi confortabile pentru cei doi politicieni.

Vom aminti că primarul condamnat, Ilan Shor a ocupat în mod abuziv PMAN pe 26 august, aducând acolo chifle, grătare și corturi. Oamenii au spus că li s-a promis mâncare și bani pentru prezență. Ulterior organizatorii ACUM, și-au chemat susținătorii la monumentul Ștefan cel Mare din Capitală deși aveau autorizație de a desfășura mitingul în PMAN. Cu toate acestea, unii protestatari s-au apropiat de cordonul de poliție care înconjura susținătorii lui Ilan Shor și au început să arunce cu sticle din plastic.

De precizat este și faptul că astăzi la ora 12:00, comitetul de Rezistență ACUM va organiza o conferință de presă.

Sursa: deschide.md