• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova: Președinta statului moldovean, cadou simbolic pentru Președintele României

29 Decembrie, 14:21

La finalul declarației comune de presă pe care au susținut-o marți la Chișinău, președinta Maia Sandu i-a oferit președintelui Klaus Iohannis un dar simbolic și i-a mulțumit pentru deschiderea României față de proiecte importante pentru Republica Moldova și cetățenii săi.

wtwetewt

Cadoul a fost reprezentat de o monedă emisă de Banca Națională din stânga Prutului, „care celebrează sacrificiul și dedicația medicilor în această perioadă dificilă”.

„Și eu vă ulțumesc foarte mult, în numele meu și în numele cetățenilor Republicii Moldova pentru aceste ajutoare foarte generoase și pentru deschiderea României pentru proiecte importante pentru noi, în toate domeniile de activitate și de muncă. Eu vreau să vin cu un dar simbolic către dumneavoastră. Vreau să vin cu acest dar care este pentru sacrificiul, sau este o recunoștință pentru sacrificiul medicilor, al lucrătorilor medicali – și în Republica Moldova, și în România, medicii sunt eroii vremurilor noastre. Aceasta este o monedă emisă de Banca Națională a Republicii Moldova, care celebrează sacrificiul și dedicația medicilor în această perioadă foarte dificilă”, a declarat președinta Maia Sandu, când i-a oferit cadoul simbolic președintelui Klaus Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: