• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 32º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 28º C
  Craiova 32º C
  Galati 33º C
  Iasi 33º C
  Suceava 30º C
  Timisoara 34º C
 • 1 EUR = 4.8418 LEI
  1 USD = 4.2893 LEI
  1 GBP = 5.4092 LEI
  1 CHF = 4.5555 LEI
  1 HUF = 1.3699 LEI
  1 BGN = 2.4755 LEI
  1 JPY = 4.0161 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova// PDM și PSRM au venit la negocieri

02 Aprilie, 12:24

Reprezentanții Partidului Democrat și ai Partidului Socialiștilor au venit la Reședința de Stat. Liderii celor două formațiuni au dat curs invitației lansate de Dodon pentru a discuta o posibilă creare a unei majorități parlamentare.

PDM/PSRM

Vreau să vă mulțumesc că ațți dat curs acestei invitații. Regret că cei care nu au vrut nici să se salute o săptămână în urmă nu au venit azi... Este decizia lor. Fiecare își face propria agendă”, a declarat Dodon în debutul ședinței.

Șeful statului a menționat că această întâlnire este ultima cu participarea sa.

V-am invitat pentru o ultimă discuție în acest format. Nu cred că după aceasta vom mai continua consultările între partide cu participarea președintelui. Scopul meu a fost să vă împing să mergeți la discuții”, a precizat el.

Amintim că acum o săptămână, reprezentanții PSRM, PDM și ACUM au avut o primă înrevedere cu Dodon, care i-a îndemna să se așeze la masa de negocieri. Totodată, șefului statului a anunțat că următoarea rundă de discuții în acest format va avea loc la începutul lunii aprilie.

Blocul ACUM a refuzat să participe la aceste negocieri, invitând totodată deputații necontrolați de regimul oligarhic să participe la un dialog pentru a discuta o posibilă implementare a pachetului „anti-oligarhic” propus de PPDA și PAS.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: