• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 7º C
  Constanta 5º C
  Craiova 1º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava -1º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6650 LEI
  1 USD = 4.0855 LEI
  1 GBP = 5.2540 LEI
  1 CHF = 4.0980 LEI
  1 HUF = 1.4511 LEI
  1 BGN = 2.3852 LEI
  1 JPY = 3.6241 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova// Filip, mesaj dur către ministrul Agriculturii. „Nu căutați pe Wikipedia, copiați legea din Români

12 Septembrie, 15:24

Premierul Pavel Filip a venit astăzi cu un mesaj dur față de ministrul Agriculturii după ce șeful Cabinetului de Miniștri a dat citirii unei scrisori de la ministerul în cauză care se referă la interzicerea ambroziei.

Filip

La începutul ședinței Guvernului, Pavel Filip a amintit că a solicitat la ședința anterioară luarea unor măsuri pentru interzicerea ambroziei, care provoacă reacții alergice. Mai departe Filip a spus că a primit o scrisoare informativă de la Ministerul Agriculturii despre unde crește această plantă, care sunt riscurile, și că lupta cu ambrozia ține de competența autorităților locale.

La un moment dat, ministrul agriculturii s-a auzit pe fundal: „Domnule prim-ministru, este o notă informativă veche. Până miercurea viitoare va fi pregătită o hotărâre de guvern în acest sens”.

Filip a răspuns că a „făcut lucrul în locul ministerului”.

„Eu am făcut lucrul în locul ministerului Agriculturii. Aceasta este legea din România vă rog frumos copiați-o și haideți să o aprobăm. Și vă rog ca funcționarii de la ministerul dumneavoastră să se ocupe de lucruri mai serioase decât să caute pe wikipedia informații despre ambrozie și să-mi expedieze note informative”, a declarat premierul.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: