• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova // Dodon călătorul. Noua (vechea) destinație - Athos

13 August, 08:47

Nici nu a reușit bine să ajungă în Republica Moldova după vizitele sale din Rostov și Omsk că președintele Igor Dodon a pornit pe un alt drum - pe muntele Athos. Acesta este însoțit de mai mulți deputați socialiști și unul din fii săi.

PSRM la muntele Athos

odon scrie azi dimineață pe pagina sa de facebook: „Începem pelerinajul pe Sfântul Munte Athos”. O persoană în comentarii în întreabă: „din nou?”, la care președintele îi răspunde că „în fiecare an”, iar anul acesta își propune pentru prima dată să urce chiar pe vârful muntelui.

Amintim că anul trecut Igor Dodon s-a întâlnit pe pe Sfântul munte Athos cu Konstantin Malofeev, om de afaceri rus, supranumit și „oligarhul ortodox” datorită importantului sprijin financiar și politic acordat entităților Patriarhiei Ortodoxe Ruse, atât din Federația Rusă, cât și din Ucraina, Republica Moldova și alte state.

Tot anul trecut, Dodon, din vârful Muntelui Athos a băgat frica în oameni, reiterând că la Adunarea Unionistă de pe data de 25 martie 2017 la Chișinău ar putea avea loc provocări și violențe: „Nu veniţi la Chişinău să sărbătoriţi Unirea!". Preşedintele moldovean, singurul dintre pământeni care a putut face patru ore de anticameră la ţarul Putin, a ţinut să sublinieze că această sărbătoare „reprezintă o pată ruşinoasă pe obrazul patriei noastre".

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: igor dodon, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: