• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 28º C
  Galati 31º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova // Dodon călătorul. Noua (vechea) destinație - Athos

13 August, 08:47

Nici nu a reușit bine să ajungă în Republica Moldova după vizitele sale din Rostov și Omsk că președintele Igor Dodon a pornit pe un alt drum - pe muntele Athos. Acesta este însoțit de mai mulți deputați socialiști și unul din fii săi.

PSRM la muntele Athos

odon scrie azi dimineață pe pagina sa de facebook: „Începem pelerinajul pe Sfântul Munte Athos”. O persoană în comentarii în întreabă: „din nou?”, la care președintele îi răspunde că „în fiecare an”, iar anul acesta își propune pentru prima dată să urce chiar pe vârful muntelui.

Amintim că anul trecut Igor Dodon s-a întâlnit pe pe Sfântul munte Athos cu Konstantin Malofeev, om de afaceri rus, supranumit și „oligarhul ortodox” datorită importantului sprijin financiar și politic acordat entităților Patriarhiei Ortodoxe Ruse, atât din Federația Rusă, cât și din Ucraina, Republica Moldova și alte state.

Tot anul trecut, Dodon, din vârful Muntelui Athos a băgat frica în oameni, reiterând că la Adunarea Unionistă de pe data de 25 martie 2017 la Chișinău ar putea avea loc provocări și violențe: „Nu veniţi la Chişinău să sărbătoriţi Unirea!". Preşedintele moldovean, singurul dintre pământeni care a putut face patru ore de anticameră la ţarul Putin, a ţinut să sublinieze că această sărbătoare „reprezintă o pată ruşinoasă pe obrazul patriei noastre".

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: igor dodon, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: