• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R.Moldova // Codreanu, către șeful de la Transport: O să puneți dvs. mâna pe lopată și o să asfaltați strada!

13 August, 12:55

Primarul interimar Codreanu i-a adresat replici dure șefului de la direcția transport din cauza că pe strada București o porțiune de drum rămâne blocată pentru circulație, chiar dacă lucrările de asfaltare urmau să se finalizeze săptămâna trecută.

chisinau

„Strada București urma săptămâna trecută să fie asfaltată, din discuția mea cu colegii de la Exdrupo am înțeles că au apărut careva divergențe referitor la plata acestor servicii de asfaltare cu agentul economic. Urmează în următoarele zile să anunțe cine va restabili", a declarat Vitalie Butucel.

„O să puneți dvs. mâna pe lopată și o să asfaltați strada. Suntem în data de 13 august, autorizația de efectuare a lucrărilor a expirat", a i-a răspuns Ruslan Codreanu șefului de la direcția transport.

Tot la ședința de astăzi s-a discutat despre închiderea unui tronson de pe strada 31 august și despre deschiderea temporară a traficului rutier pe ambele sensuri de pe strada București.

O porțiune de drum de pe strada București, în perimetrul străzilor Pușkin și Bodoni, a fost blocată pentru circulație din cauza efectuării lucrărilor de salubrizare și asfaltare.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: