• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 19º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 12º C
  Craiova 13º C
  Galati 16º C
  Iasi 18º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.7581 LEI
  1 USD = 4.2268 LEI
  1 GBP = 5.4956 LEI
  1 CHF = 4.1488 LEI
  1 HUF = 1.4831 LEI
  1 BGN = 2.4328 LEI
  1 JPY = 3.7787 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R.M. // Ghimpu, Unit pentru Unire? Refuză să susțină Marșul Centenar: Voi nu știți a organiza evenimente

21 August, 12:49


Mihai Ghimpu a refuzat să participe la campania postului de televiziune 10TV pentru promovarea evenimentului unionist din 1 septembrie, atunci când Marșul Centenar va ajunge la Chișinău, motivând că tinerii unioniști nu știu a organiza evenimente unioniste.

deschide.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, directorul televiziunii 10TV, Alina Panico, a publicat motivația lui Ghimpu de a nu lua parte la campania unioniștilor.

„Voi nu știți cum sunt organizate evenimentele unioniste, voi nu știți cine ar trebui să vorbească în fața oamenilor. Și știu câți ani ai tu, Alina și știu ce copii sunt implicați”, le-a spus Ghimpu celor de la 10Tv.

În replică, Panico scrie pe pagina sa de Facebook că au ajuns tocmai copii să se ridice, „pentru că epavele se scufundă”.

„Ne-am săturat să tolerăm lideri politici de umplutură”, declară Alina Panico.

Aceasta se mai întreabă: „Ce evenimente de impact au fost organizate de Partidul Liberl, ori ce acțiuni concrete pentru coagularea forțelor unionist au fost întreprinse, în afara unor declarații împotriva altor lideri care susțin UNIREA?”.

Amintim că în 2016 presa a publicat înregistrări audio în care Mihai Ghimpu și alți lideri ai PL susțin că „Dacă un unionist luptă împotriva altui unionist, care suntem noi, ăla nu mai este unionist, acela-i pederast…”

Atunci Ghimpu mai spunea următoarele: „O să avem o şedinţă (…) şi cred că o să luăm o decizie (…) Niciun tânăr de-al nostru nu mai are ce căuta în mişcările astea unioniste. Ori cu noi, ori cu dânşii. Pentru că noi avem în PL membri din organizaţiile de tineret care sunt membri şi în ODIP, mişcare unionistă, şi în Tineretul Moldovei ( n.r. – Tinerii Moldovei), peste tot, ai noştri!”.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: