• Bucuresti 22º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 23º C
  Craiova 21º C
  Galati 21º C
  Iasi 19º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8705 LEI
  1 USD = 4.1828 LEI
  1 GBP = 5.3758 LEI
  1 CHF = 4.5108 LEI
  1 HUF = 1.3383 LEI
  1 BGN = 2.4903 LEI
  1 JPY = 3.9696 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PSRM își convoacă organele de conducere ca să analizeze apelul ACUM

08 Aprilie, 12:48

Serviciul de presă al PSRM anunță despre convocarea, pentru ziua de marți, 9 aprilie, a ședinței comune a Comitetului executiv politic al partidului și fracțiunea parlamentară. Ulterior, pentru ora 10.30, este anunțată declarația PSRM privind „viitoarele acțiuni ale partidului”.

psrm

Drept "neserioasă", a taxat deputatul PSRM Grigore Novac invitația Blocului ACUM de a discuta "potențialele inițiative în vederea dezoligarhizării țării". Parlamentarul a argumentat prin faptul că apelul a fost făcut doar pe pagina de Facebook a Blocului.

Novac spune că, în condițiile în care la PSRM nu a ajuns nicio scrisoare sau invitație oficială, fracțiunea nu poate oferi un răspuns la acest demers.

„Invitațiile lor se fac prin Facebook?! Eu nu știu ce să vă spun cât timp nu am văzut o invitație oficială. Colegii din blocul ACUM demult s-au incurcat în declarații: ba doresc să se întâlnească cu noi, ba nu doresc.... Ba nu au ce discuta. Este greu de a înțelege logica lor. Dvs. ați văzut cum am făcut noi invitație:  noi credem că așa este normal... cu presa. În general, cui aparține această pagină de Facebook, cine o administrează, cine semnează invitația? Poate este o farsă.... Nu vreau să zic că e lipsă de profesionalism”, a declarat Novac pentru Deschide.MD.

Întrebat cum comentează concluziile comentatorilor poluitici că invocarea invitațiilor oficiale este doar o scuză de a nu participa la discuții, Novac a spus: „Eu nu știu ce să comentez. Eu nu știu cât de serios este acest apel.... Am vrea să înțelegem pur și cimplu cine a lansat acest apel: Andrei Năstase? Maia Sandu? Eu zic că că este necesar un minim de seriozitate”.

Vom aminti că Blocul ACUM invită fracțiunea parlamentară a PSRM pentru a discuta eventuale inițiative în vederea dezoligarhizării țării, potrivit unui anunț publicat pe pagina Blocului.

Blocul ACUM a mai făcut o invitație la discuții adresată tuturor „deputaților care nu sunt controlați de regimul oligarhic”. Atunci, deputații PSRM nu s-au prezentat la discuții, invocând că nu am primit o invitație personalizată. În schimb, blocul ACUM a fost așteptat la discuțiile cu PSRM care au avut loc la inițiativa lui Igor Dodon, însă deputații PPDA și PAS au refuzat să meargă, spunând că toate discuțiile trebuie să aibă loc pe platformă parlamentară.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: ACUM, discutii, invitaţie, PSRM, răspuns, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: