• Bucuresti 32º C
  Baia Mare 32º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 32º C
  Constanta 30º C
  Craiova 30º C
  Galati 32º C
  Iasi 34º C
  Suceava 31º C
  Timisoara 33º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PSD îl susţine pe Ponta dacă nu face "vreo nefăcută"

19 Octombrie, 03:47

Liviu Dragnea a mai spus duminică, la Congresul partidului, că PSD va continua guvernarea, însă trebuie privit şi la proiectul politic de după actualul Cabinet, care trebuie condus de Victor Ponta, glumind că trebuie să vrea şi el şi să nu facă "vreo nefăcută".

dragnea ponta

"Vreau să vă spun foarte clar: noua conducere a PSD va susţine cu aceeaşi forţă cu care a făcut-o şi până acum rămânerea noastră la guvernare, dar trebuie să privim şi dincolo de mandatul acestui Guvern", a spus Dragnea.

În acel moment, un delegat al Congresului a strigat numele lui Victor Ponta, preşedintele PSD oprindu-se din discurs şi afirmând că, "normal", se referă la Victor Ponta. "Dar să vrea să rămână. Nu ne mai faci vreo nefăcută? O să te tăiem de la Facebook", a spus Dragnea, zâmbind, privind către Ponta, care se afla în sală.

Liderul PSD a făcut astfel aluzie la faptul că Victor Ponta şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte PSD printr-o scrisoare publicată pe pagina sa de Facebook, decizia sa de atunci fiind criticată de Dragnea.

Premierul a zâmbit şi a indicat din gesturi că nu intenţionează să demisioneze.

Tot în timpul discursului său, Liviu Dragnea i-a spus, duminică, lui Victor Ponta că, într-adevăr, toate deciziile le-au luat împreună începând cu 2010, unele obiective au fost îndeplinite, cum ar fi aducerea PSD la guvernare, în timp ce alte "dorinţe" nu au putut fi duse mai departe, dar el vrea să meargă până la capăt.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a spus premierului Victor Ponta, la începutul discursului susţinut la Congresul PSD, să îşi amintească de alegerea sa în fruntea PSD, şi anume de o noapte de februarie din 2010, când au discutat şi şi-au fixat obiectivele.

Dragnea a spus că "într-adevăr toate deciziile le-am luat împreună", mare parte din obiectivele stabilite în acea noapte de februarie au fost îndeplinite. "Am adus PSD la guvernare. Da, noi ştim să depunem o moţiune de cenzură care să treacă, am reuşit să facem mult bine pentru România, dar, ştii bine că sunt unele obiective şi dorinţe pe care nu le-am putut duce mai departe" i-a transmis el lui Ponta.

Dragnea a mai spus că el vrea să ducă mai departe obiectivele şi l-a invitat pe Ponta să îi fie alături.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: