• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 32º C
  Galati 30º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 31º C
 • 1 EUR = 4.6562 LEI
  1 USD = 3.9954 LEI
  1 GBP = 5.2019 LEI
  1 CHF = 4.0019 LEI
  1 HUF = 1.4298 LEI
  1 BGN = 2.3807 LEI
  1 JPY = 3.5534 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PSD a decis susţinere totală pentru vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb

25 Septembrie, 23:21

Conducerea PSD a decis, luni, "susținerea totală" a vicepremierului Sevil Shhaideh și a ministrului delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

psd

Liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu, a declarat luni, după şedinţa PSD, că cele două au sprijin total şi că social-democraţii le-au cerut lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb să nu demisioneze.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat o serie de motive pentru care Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au primit susținerea partidului, unul dintre acestea fiind legat de pozițiile cheie pentru România ocupate în guvern.

"Ele au prezentat, pe scurt, o informare succintă despre cele două acte normative. Fără niciun fel de excepție, toți colegii din BPN și Călin Popescu-Tăriceanu le-au cerut ferm să nu demisioneze, enunțând mai multe motive. (...) S-a discutat mult despre pozițiile în care se află cele două colege — două poziții cheie în guvern, obiective asumate foarte serioase și strategice pentru statul român (...). Alte motive s-au referit la subiectul în sine și anume natura celor două acte normative — hotărâri de guvern — și anume transferul unui imobil de la public la public. Este vorba de un transfer al unui imobil din domeniul public al statului la un domeniul public al unei autorități locale, așa cum sunt sute de exemple în România și vor mai fi. (...) Un astfel de precedent este extrem de periculos", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: