• Bucuresti 8º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 7º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 13º C
  Craiova 8º C
  Galati 8º C
  Iasi 4º C
  Suceava 3º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7791 LEI
  1 USD = 4.2931 LEI
  1 GBP = 5.6655 LEI
  1 CHF = 4.3703 LEI
  1 HUF = 1.4503 LEI
  1 BGN = 2.4435 LEI
  1 JPY = 3.9511 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Protestatarii #rezist au cerut autorizaţii pentru manifestaţiile de joi

09 Ianuarie, 14:27

Protestatarii #rezist au solicitat autorizaţii pentru manifestaţiile pe care ar vrea să susţină în Capitală, în această săptămână. 

protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat la România TV că au fost cerute două autorizaţii: una pentru un miting organizat în faţa Ateneului, acolo unde are loc ceremonia de preluare a preşedinţiei UE de către ţara noastră, şi una pentru un protest organizat în Piaţa Victoriei. Cristian Dide, unul dintre liderii #rezist, a precizat în urma întâlnirii cu reperezentanţii Primăriei Capitalei că, cel mai probabil, nu vor primi autorizaţie pentru mitingul din faţa Ateneului.

Cristian Dide a susţinut că a avut o întâlnire cu viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

"Cum v-au informat şi colegii, intenţionam ca mâine seară când este învestită România pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, să organizăm un miting de susţinere. Cum a decis ICCJ, suntem obligaţi să anunţăm orice adunare publică. Am respectat legea, am declarat adunarea publică, am venit, că am fost invitaţi în urma declaraţiilor, ni s-a dat de înţeles că nu avem voie din motive de securitate, că vin înalţi demnitari, şi nu ne e permis, atât am rezolvat. În concluzie, nu am primit răspuns", a spus liderul #rezist.

"Pentru vineri, sperăm să fie câteva mii de persoane. Am depus şi pentru vineri cerere pentru Piaţa Victoriei, tot noi", a completat Cristian Dide.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: