• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 25º C
  Craiova 29º C
  Galati 27º C
  Iasi 29º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.6243 LEI
  1 USD = 3.9431 LEI
  1 GBP = 5.2825 LEI
  1 CHF = 3.9779 LEI
  1 HUF = 1.4513 LEI
  1 BGN = 2.3644 LEI
  1 JPY = 3.5928 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu şi în weekend pentru corupţi, adoptat de deputaţi

25 Aprilie, 14:53

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu şi în weekend pentru persoanele condamnate pentru corupţie la mai puţin de 5 ani de închisoare.

camera deputatilor

Gabriel Andonache a afirmat că proiectul nu mai reprezintă ceea ce a vrut PNL să modifice când l-a depus în Parlament, iar PNL va ataca modificările la Curtea Constituţională.

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat miercuri că a avut discuţii cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a ataca la Curtea Constituţională proiectul legislativ adoptat de Parlament privind măsurile alternative de executare a pedepselor.

”Chiar de dimineaţă am avut o discuţie cu domnul Ludovic Orban, discutând exact pe această iniţiativă de a contesta la Curtea Constituţională legile privind executarea pedepselor. Este un nou pas mai departe spre ceea ce am declarat că România devine uşor-uşor un rai al infractorilor. Actuala majoritate prioritizează major infractorii, condamnaţii, persoanele aflate în detenţie, în defavoarea politicilor publice, sociale sau de infrastructură, care ne lipsesc cu desăvârşire. (...) Atacul PSD la destructurarea statului a devenit unul efectiv şi asumat”, a declarat Dan Barna.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: