• Bucuresti 22º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 23º C
  Craiova 21º C
  Galati 21º C
  Iasi 19º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8705 LEI
  1 USD = 4.1828 LEI
  1 GBP = 5.3758 LEI
  1 CHF = 4.5108 LEI
  1 HUF = 1.3383 LEI
  1 BGN = 2.4903 LEI
  1 JPY = 3.9696 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Procurorul şef al DNA a sesizat CSM ceea ce a transmis Antena 3 pe post, joi

19 Februarie, 15:27

Laura Codruța Kovesi, procurorul şef al DNA, a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în legătură cu ceea ce Antena 3 a transmis pe post joi.

kovesi

La emisiunea "Sinteza zilei, s-au formulat o serie de afirmații referitoare la punerea în executare, de către ANAF, a unei hotărâri judecătorești definitive, afirmații reduse la concluziile potrivit cărora "Kovesi dă dreptate Antena 3" și "Șefa DNA recunoaște că Antena 3 nu trebuie evacuată" - titluri care au apărut persistent pe ecran, pe parcursul emisiunii.

Laura Codruţa Kovesi susţine că "nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea în care organele fiscale pun în executare o decizie judecătorească definitivă", potrivit Romania TV.

"Dimpotrivă, procurorul șef Laura Codruța Kovesi reafirmă cu fermitate principiul potrivit căruia orice hotărâre judecătorească definitivă trebuie executată fără discuții și subliniază că acesta este un principiu de bază al statului de drept, care consacră separația și echilibrul puterilor în stat, fiind clar stipulat în Constituția României.

Cu referire la afirmațiile anterior menționate, doamna Laura Codruța Kovesi aduce la cunoștința opiniei publice că postul de televiziune Antena 3 nu i-a cerut nici un punct de vedere pe acest subiect.

Citeste mai mult despre: antena, CSM, DNA, Laura Codruta Kovesi, procuror, sesizare
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: