• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Principesa Margareta: "Sănătatea Majestăţii Sale păleşte"

29 Noiembrie, 20:58

Principesa Margareta a declarat miercuri, la Seara Regală a Corpului Diplomatic, desfăşurată în Sala Tronului, că sănătatea Regelui Mihai păleşte, dar a dat asigurări că "lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte şi îndreptăţite, nu se va stinge niciodată".

mihai

"De-a lungul vieţii mele, farul luminos a tot ce am înfăptuit a fost tatăl meu; ori de câte ori m-am întrebat ce cale să iau, nu a trebuit decât să mă uit la acel far şi să primesc răspunsul corect", a afirmat principesa la finalul discursului rostit  cu ocazia Serii Regale a Corpului Diplomatic, desfăşurată în Sala Tronului.

Ea a vorbit despre starea precară a sănătăţii tatălui său, Regele Mihai, şi, în contextul referirii la angajamentele publice pentru anul viitor în interesul României, a dat asigurări că lumina  călăuzitoare a fostului suveran nu se va stinge.

"Sănătatea Majestăţii Sale păleşte. Dar în seara aceasta, fac în faţa tuturor românilor legământul că lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte şi îndreptăţite, nu se va stinge niciodată", a spus Principesa Margareta.

Citeste mai mult despre: margarete, Mihai, principesa, rege
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: