• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 16º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 19º C
  Craiova 19º C
  Galati 18º C
  Iasi 18º C
  Suceava 16º C
 • 1 EUR = 4.8746 LEI
  1 USD = 4.1525 LEI
  1 GBP = 5.3881 LEI
  1 CHF = 4.5548 LEI
  1 HUF = 1.3273 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.9851 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Primarul Nicolae Robu, reacţie târzie după tragedia din Timişoara

18 Noiembrie, 22:18

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a transmis, luni seară, condoleanţe în urma tragediei petrecute într-un bloc de garsoniere de pe strada Mioriţa din Timişoara, unde, în urma unei acţiuni de dezinsecţie şi deratizare, doi copii şi o femeie au murit, iar 17 persoane sunt în spital.

Nicolae Robu

Robu a ţinut să sublinieze că Primăria Timişoara nu are nicio implicare şi nu avea cum să dispună deratizarea şi dezinsecţia, având în vedere că acţiunea s-a petrecut pe un domeniu privat. ”Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinţe potenţiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noştri”, susţine Robu.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, luni seară, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a transmis condoleanţe familiilor pentru pierderea celor dragi, după decesele de pe strada Mioriţa din Complexul Studenţesc.

”Condoleanţe familiilor îndurerate de pierderea celor dragi în nenorocirea abătută asupra imobilului de pe str. Mioriţa, nr. 8 Am aflat cu cutremurare că doi copii, unul de 9 zile şi unul de 3 ani şi mama acestuia din urmă şi-au pierdut viaţa în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare ce a avut loc pe casa scării şi în subsolul blocului în care locuiau. Desigur, e în derulare o anchetă şi probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilităţile şi pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viaţă pe cei decedaţi! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinţe potenţiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noştri! Ei trebuie exemplar pedepsiţi! La ora actuală, sunt 8 adulţi şi 9 copii internaţi şi ce ne dorim cu toţii este ca toţi să treacă încercarea cu bine! Sunt prea mulţi trei decedaţi, şi-aşa, e prea mult şi când o singură fiinţă umană îşi pierde viaţa!”, a scris Nicolae Robu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: