• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Primarul Focşaniului, către viceprimarul Ana Maria Dimitriu. „Stai în birou cu doi hăndrălăi

14 Mai, 13:58

Cearta a avut loc în şasa de şedinţe a Consiliului Local Focşani, acolo unde primarul a chemat Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, potrivit adevarul.

captura video

Hotărât lucru. Orice întâlnire în spaţiul public între primarul PSD Cristi Misăilă şi viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu se transformă într-un câmp de război pe care în loc de arme sunt folosite vorbe grele. S-a întâmplat şi vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, convocată de primarul Cristi Misăilă pentru a-i pune din nou la zid pe aleşii locali PNL-USR-PLUS care au tăiat bani din bugetul alocat sportului.

În sală s-au aflat şi câţiva dintre consilierii locali PNL care fac parte din Consiliul Director al CSM Focşani 2007, dar şi viceprimarul Ana Maria Dimitriu, spre nemulţumirea primarului, care a avut din nou accente de furie.

Edilul nu s-a putut abţine şi i-a aruncat din nou cuvinte necuviincioase viceprimarului, în faţa celor prezenţi, iar la un moment dat Misăilă a atacat-o la salariu pe liberală pentru că a îndrăznit să ceară informaţii despre situaţia financiară a clubului sportiv din subordinea municipalităţii. „În momentul în care veţi justifica în faţa focşănenilor de ce luaţi salariul de viceprimar atâta timp cât nu aveţi nicio atribuţie, pentru că aţi dat dovadă că sunteţi incapabilă de a face administraţie… Pentru ce iei salariul, doamna viceprimar? Când o să dea ea explicaţii, o să dăm şi noi explicaţii. Ce face în afară de scandal şi panaramă? Stă în birou cu doi hăndrălăi, altceva nu face”, a spus în auzul tuturor primarul Misăilă, continuând şi la adresa hăndrălăilor viceprimarului „Nu v-ar fi ruşine. Ştiu soţiile dumneavoastră ce faceţi, sau sunteţi liberi de contract”.

Şicanările între cei doi au continuat pe tot parcursul şedinţei, care nu a avut nici un rezultat, primarul interzicându-i viceprimarului să vorbească la microfonul pe care de data aceasta l-a avut în posesia sa. „Dacă tot vă place să vă jucaţi la buton, şi mie îmi place să mă joc la buton. Asta e, ce să facem, ne jucăm la butoane”, a mai spus Misăilă cu satisfacţia unui copil care parcă ar fi primit în dar o jucărie.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: