• Bucuresti 4º C
  Constanta 6º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Primăria Capitalei vrea să schimbe logo-ul Bucureştiului

24 Februarie, 13:02

Primăria Capitalei vrea să realizeze un concurs public pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureştiului, pentru a fi folosit în toate formele de comunicare vizuală.

logo

Concursul ar urma să se desfăşoare în perioada 18 martie – 20 aprilie, iar la acesta poate participa orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani.

Potrivit proiectului de hotărâre, logo-ul trebuie "să reflecte tradiţia istorică a Bucureştiului cu elemente care să ţină cont de tendinţele actuale".

Câştigătorul va fi stabilit de un juriu stabilit de primarul general şi format dintr-un reprezentant al primăriei, un reprezentant al Academiei Române, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, doi reprezentanţi ai unor agenţii de branding, doi reprezentanţi ai unor companii de publicitate, un sociolog şi câte un reprezentant al Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti, al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" şi al Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Câştigătorul concursului ar urma să fie anunţat în data de 3 mai. Regulamentul concursului şi componenţa juriului vor fi publicate în două săptămâni de la aprobarea proiectului de hotărâre, scrie news.ro.

Câştigătorul urmează să fie premiat cu 50.000 de lei

Citeste mai mult despre: Bucuresti, capitala, concurs, logo, primarie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: