• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 6º C
  Craiova -2º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7786 LEI
  1 USD = 4.3095 LEI
  1 GBP = 5.6295 LEI
  1 CHF = 4.4378 LEI
  1 HUF = 1.4244 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9187 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Preşedintele Klaus Iohannis participă la întronarea împăratului Japoniei, Naruhito. El s-a întâlnit cu premier

21 Octombrie, 12:55

Preşedintele Klaus Iohannis se află în vizită în Japonia, unde va participa la întronarea împăratului Naruhito. Şeful statului a fost primit luni de prim-ministrul nipon Shinzo Abe, la Palatul Akasaka-Geihinkan.

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni, la Tokyo, cu premierul Japoniei, Shinzo Abe". Cei doi au discutat despre parteneriatul strategic dintre cele două state, care urmează să fie încheiat în 2021.

Klaus Iohannis a scris pe Twitter că a avut o "discuţie excelentă" în Japonia cu premierul Shinzo Abe.

El spune că cele două state sunt hotărâte să ducă cooperarea bilaterală la următorul nivel, în perspectiva încheierii parteneriatului strategic, în 2021.

Şi Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o întrevedere cu prim-ministrul Japoniei, Shinzō Abe.

"Agenda discuţiilor, derulate într-o atmosferă excelentă, s-a concentrat pe modalităţile cele mai bune de continuare a punerii în aplicare a deciziilor pe care cei doi înalţi demnitari le-au adoptat în contextul vizitei întreprinse de către Premierul Shinzō Abe la Bucureşti, la data de 16 ianuarie 2018, prima vizită oficială din istoria relaţiilor româno-nipone realizată în România de către un Prim-ministru al Japoniei", arată sursa citată.

În cadrul întrevederii de luni de la Tokyo, o atenţie specială a fost acordată finalizării pregătirilor pentru lansarea Parteneriatului Strategic dintre România şi Japonia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: