• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8725 LEI
  1 USD = 4.0024 LEI
  1 GBP = 5.3819 LEI
  1 CHF = 4.4931 LEI
  1 HUF = 1.3601 LEI
  1 BGN = 2.4913 LEI
  1 JPY = 3.8477 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru victimele atacului din Munchen

23 Iulie, 01:49

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis mesaje de condoleanţe pentru victimele atacului armat din Munchen.

iohannis

Presedintele roman Klaus Iohannis a scris un mesaj de condoleante pentru victimele atacului din Munchen, , în limba engleză, pe Twitter:

My thoughts are now w/ the families and all those close to the victims and injured of #Munich horrible attack. Solidarity w/Germany.

( "Gandurile mele se indreapta acum catre familiile si apropiatii victimelor si ai celor raniti in oribilul atac de la Munchen. Solidaritate cu Germania". )

Președintele Klaus Iohannis condamnă atacul armat de la München şi în mesajul postat pe Facebook.

"Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc în această seară, la München. Din păcate, oameni nevinovați cad în continuare victime violenței extreme și complet nejustificate. Astfel de crime pline de lașitate trebuie pedepsite cu promptitudine și cu maximă severitate. Sunt necesare noi eforturi ale comunității internaționale pentru a crește capacitatea de prevenție și de acțiune, cu folosirea tuturor mijloacelor disponibile, care pot fi utilizate. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile și apropiații celor care și-au pierdut viața sau au fost răniți", a scris președintele Iohannis, pe Facebook.

Acesta a precizat că este în legătură cu autoritățile române competente, pentru a afla dacă printre victime sunt și cetățeni români.

"Sunt în legătură cu autoritățile române competente, care depun toate eforturile pentru a afla dacă printre victime sunt și cetățeni români și a acorda asistență necesară, dacă este cazul", a mai scris Iohannis pe Facebook.

Citeste mai mult despre: armat, atac, Germania, klaus ioha, Munchen, terorist
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: