• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 21º C
  Craiova 22º C
  Galati 21º C
  Iasi 23º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2755 LEI
  1 GBP = 5.4034 LEI
  1 CHF = 4.2363 LEI
  1 HUF = 1.4560 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8844 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Premierul Dăncilă şi delegaţia guvernamentală, huiduiţi la Alba Iulia

29 Noiembrie, 19:02

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, joi, la Alba Iulia, unde a avut loc, în Sala Unirii, o şedinţă solemnă de Guvern.

dancila

Înaintea şedinţei, premierul Dăncilă şi delegaţia guvernamentală au făcut o vizită la Monumentul Unirii, la Catedrala Încoronării acolo unde s-au întâlnit cu ÎPS Părintele Irineu, apoi au mers la Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina pentru depunerea unei coroane de flori. La ceremonie, în piaţă, s-au strâns şi mai mulţi oameni care i-au huiduit şi au scandat "Ruşine, ruşine să vă fie! Demisia!".

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat că şedinţa solemnă organizată joi la Alba Iulia este "probabil cel mai emoţionant moment" al mandatului actualului Guvern, precizând că vor fi puse în continuare în aplicare politici publice în serviciul ţării şi în beneficiul cetăţenilor.

"Avem privilegiul istoric de a fi miniştri ai Guvernului României în momentul aniversării a o sută de ani de la Marea Unire proclamată aici, la Alba Iulia. În plan simbolic este probabil cel mai emoţionant moment al mandatului nostru. Vom continua să punem în aplicare politici publice în serviciul ţării şi în beneficiul cetăţeanului, să arătăm copiilor şi urmaşilor noştri că avem capacitatea să le lăsăm moştenire o Românie demnă, prosperă, mai unită şi mai puternică", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de la Alba Iulia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: